Voor wie?

Alternatieve therapie en klachten

Ik help mensen met uiteenlopende klachten of problemen. Mensen ongeacht leeftijd of geslacht. Samen kunnen wij bekijken hoe ik je kan helpen bij het wegnemen van blokkades om zo weer de situatie de baas te worden. Herken jij in de geschetste problemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Staat jouw probleem hier niet bij? Neem dan ook contact op en samen zoeken we naar een passende oplossing.

Lichamelijk klachten

Ik behandel veel mensen met stress gerelateerde fysieke klachten als hoofdpijn, rug- en schouderklachten. Vaak kunnen deze klachten pas verdwijnen als de onderliggende oorzaak wordt aangepakt.

Relationele problemen

Ik help mensen én koppels die vastlopen in hun relatie, inzicht willen in hun relatie en deze nieuw leven willen inblazen.

Rouwverwerking

Ik ondersteun en geef mensen kracht die in een rouwverwerkingsfase zitten na het overlijden van een dierbare.

Mentale problemen

Ik help mensen met burn-out klachten, faalangst, concentratie problemen of mensen die hinder ondervinden van (ernstige) ziekte, fysieke klachten of bijvoorbeeld dyslectie.

Wie kan ik helpen met alternatieve therapie?

Elke levensfase kent een andere uitdagingen en problemen. Bij elke levensfase kan ik helpen om weer de kracht te vinden om blokkades aan te pakken en weer met energie vooruit te kijken.

Baby's

Baby's maken allerlei geluid om zich te uitten. Wat de betekenis hiervan is weten we echter niet. Als een baby goed eet, slaapt, snel blij is en lekker in zijn vel zit, dan weet je dat het goed gaat. Maar wat te doen als een baby niet wil slapen of niet in een bepaalde houding wil liggen. Middels diverse methodes vinden we uit wat de baby dwars zit, zodat we het gericht kunnen oplossen.

Adolescenten

Een lastige fase in het leven van een mens. In deze levensfase is onzekerheid één van de grootste valkuilen waarom je je niet op je gemak kunt voelen. Samen kijken we naar de elementen waardoor deze onzekerheid wordt gevoed en hoe we meer kracht en zelfvertrouwen uit jezelf kunt halen.

Jonge kinderen

Jonge kinderen maken alles mee wat er om hen heen gebeurt. Zelden verwoorden kinderen stress maar uitten deze stress en emoties middels gedrag. Door dit gedrag geven kinderen vrij duidelijk aan wat er aan de hand is. Om dat te begrijpen, moet je wel opletten en bereid zijn om naar jezelf te kijken. Samen met ouders kijk ik naar gedragsproblemen bij kinderen en hoe dit op te lossen.

Volwassenen

Elke levensfase kent zijn eigen problemen. Volwassenen kennen meer problemen in relationele- en/of werksfeer. Met soms als gevolg ook fysieke- en mentale klachten. Samen of met koppels kom ik achter de bron van blokkades en hoe hier mee om te gaan. Zodat je alleen en in je relatie weer in je kracht staat.

Ouderen

In de laatste fase van het leven is innerlijke rust een belangrijk element en voor sommige erg moeilijk te bereiken. Samen kijken we hoe we spanningen en lichamelijke ongemakken - die bij deze fase komen kijken - kunnen verlichten en het hoofd kunnen bieden.

Huisdieren

Dieren geven bewuste en onbewuste signalen en signalen hebben een betekenis. Middels diverse therapieën kom ik er - middels feedback vanuit het lichaam - achter wat er 'mis' is met een dier en bedenk vervolgens samen met de baas hoe dit probleem op te lossen.

Meer weten over therapieën?

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

  • yvonne@b-joe.nl
  • 06 - 24405969