Yvonne Samson

Zijn wie je bent

Hét boek over alternatieve therapie

Het liefst willen we allemaal zelfverzekerd zijn, vol van onze eigen talenten en kracht, zodat we deze kunnen ontwikkelen en gebruiken. De realiteit is echter zo anders. Hoe vaak sta je nu echt in je eigen kracht?

Veel blokkades zijn al in onze vroege kinderjaren ontstaan. De blokkades liggen in de diepte van ons lijf. Het gaat om dingen die gebeurd zijn waar nog geen woorden voor waren en die toch veel stress gaven. Zodra je in je moeders lijf groeit is het nodig dat er onvoorwaardelijk van je gehouden wordt, vanaf het allereerste begin. En daar heb je meteen het diepe antwoord: hoeveel mensen voelen dat ze onvoorwaardelijk van zichzelf kunnen houden en kunnen dat ook doorgeven aan hun kinderen? We leven in een maatschappij waar de mens aan zoveel voorwaarden moet voldoen. Kinderen snappen niet waarom mama of papa boos of blij is. Ze voelen echter spanning wel feilloos aan.  Het onzichtbare hoop ik woorden te geven zodat er inzicht komt in wat er in het lijf niet stroomt, wat er niet meer hoort zodat we dat kunnen loslaten.

Met dit boek hoop ik inzicht te delen, je handvatten te geven om te ontdekken wat jou belemmert om werkelijk in je kracht te komen. Vaak hebben we helemaal niet door wat er nu echt tussen mensen gebeurt. Mijn diepste wens is dat je vanuit je hart leeft en doet wat je het liefste doet. 

€ 24,99

+ € 3,95 verzendkosten

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

of neem contact op

  • yvonne@b-joe.nl
  • 06 - 24405969